"EMAS ADALAH PENYIMPAN NILAI KEKAYAAN YANG SEBENAR OLEH ITU REBUTLAH PELUANG YANG DITAWARKAN OLEH PERUNDING EMAS ANDA AKAN MERASAI KEUNTUNGANNYA"
-Haffiz Hamid 0123851772 (Master Dealer A0851)-

Thursday, October 7, 2010

GRAF EMAS

Salam Emas. Anda semua mesti biasa melihat graf emas yg terdapat di website2 terkenal seperti http://www.publicgold.com.my/ dan http://www.kitco.com/ jika kita menilai dan melihat betul graf emas ianya tidak dapat dijangka langsung harga emas ni. Walaubagaimanapun graf emas boleh dijangka tetapi tidak setepat yang dipamerkan seperti graf dibawahni. Sebagai contoh kita tahu esok dan sampai bila2 harga emas akan naik tetapi ia juga akan turun harganya tetapi dengan hanya penurunan kecil sahaja ini adalah jangkaan mudah.

Sesiapa yang memiliki emas tahu bila harga turun kita beli dan harga naik kita jual. Sebenarnya kalau kita memiliki emas kita sebenarnya mengawal harga emas lagi banyak kita beli lagi banyak perubahan harga dan juga sebaliknya.

Sebenarnya kami di dinar-haffiz.blogspot.com menyarankan anda semua supaya segera memiliki emas kerana ianya sangatlah menguntungkan. Jikalau anda mempunyai RM beli sahaja Emas kerana ianya dapat melindungi RM anda daripada susut nilai. Tentang graf emas ianya adalah matematik mudah dan senang dijangka EMAS senantiasa NAIK jika turun ianya adalah penurunan kecil berbanding kenaikan emas yang terdahulu.


Graf Emas naik naik naik turun naik naik turun naik naik.........


Graf Emas yang terdahulu setahun yang lepas pun naik naik naik turun naik naik naik........

Oleh itu miliki emas anda segera kerana kami di dinar-haffiz.blogspot.com Jualan Emas No.1 Pilihan Anda menyeru kepada rakan2 serta anda semua supaya memiliki emas keuntungan 30% sehingga 40% setahun dijamin tukar RM kepada Emas kerana ini adalah ZAMAN EMAS dan kita GEN. EMAS rebutlah peluang keemasan sebaik-baiknya.

HEBAT!!!!!!!!! PROMOSI EMAS SAMPAI BILA-BILA 


TUKAR RM

=

KEPADA EMAS 
20gm PUBLIC GOLD & 1 PUBLIC DINAR

WITH CERTIFICATE

WITH RECEIPT

WAIVE TRANSPORTATION

FREE POSTAGE COVER ALL MALAYSIA

NEGOTIABLE

NEW STOCK

24 HOURS ORDER

GET YOUR PRICE NOW!!!!!!!!!!!!

 
FOR INFO

CALL/SMS

HAFFIZ

0123851772

EMAIL

ankorgmy@yahoo.com
No comments: